Foto: Kadrs no video
Kad pats esi maziņš, tad jebkurš šķērslis, kas gadās ceļā, šķiet liels un sākotnēji nepieveicams. Taču Sibīrijas haskiju šķirnes sunīši pierāda, ka gan vienatnē, gan ar komandas darbu var paveikt itin visu!

Video redzamie Sibīrijas haskiji pieder kādai suņu audzētavai ASV. Diendienā pavadot laiku ar četrkājainajiem draugiem, audzētāji noteikti saskaras ar visai amizantām situācijām, novērojot mazos kucēnus un pētot, kā viņi paši iepazīst pasauli.

Video fragmentā redzams, kā divi kucēni ir saskārušies ar nelielu šķērsli, kuru sākotnēji vienam, bet tad arī otram haskijam nemaz nav pa spēkam pievarēt. Vienubrīd kucēns cenšas palīdzēt savam sugasbrālim, taču vēlāk pats vairs netiek augšā. Interesanti, ka brīžos, kad kucēniem cerētais neizdodas, var dzirdēt tādu kā nopūtu un rūkšanu, atgādinot, ka arī dzīvnieciņi par neveiksmēm var būt neapmierināti.

Sibīrijas haskiji kā galvenie varoņi video fragmentos parādās visai bieži. Piemēram, esam vēstījuši par kādu apķērīgu haskiju, kas ūdens bļodā pūtis burubļus. Savukārt haskijs Zevs kļuvis par teju vai sinonīmu slinkumam un ietiepībai, jo video ar viņu redzams, ka Zevs nevēlas doties pastaigā un arī nevēlas mosties un pamest gultu. Tāpat haskiji mēdz izgulties visai amizantās pozās, ko pierāda šeit skatāmais video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!