Ikviens aizdomīgs un neparasts priekšmets sākotnēji raisa neziņu, ziņkāri un pat bailes. Taču tas neattur no rīcības! Lūk, to kāda pults nodrošinājusi trim kaķēniem, kuri veikli izkustināja ķepas!

Kā norādīts video aprakstā, trīs rudajiem kaķēniem interesi raisījusi televizora pults, kas novietota uz grīdas. Divi no brālīšiem aktīvi iesaistījušies pults izpētē un ar ķepām žiperīgi pasita pa melno priekšmetu, savukārt trešais kaķēns, šķiet, mierīgi novērojis notiekošo no malas.

Video fragmentā parādījusies arī, iespējams, brālīšu saimniece, kura kaķīšos varētu būt raisījusi interesi par televizora pulti. Sieviete ar pirkstu uzmanīgi pasitusi pa pulti, bet peļu junkuriņi darbību atkārtojuši ar savām ķepām. Pults izpēte kļuvusi par aizraujošu rotaļu ar nekustīgo priekšmetu.

"MansDraugs" arī iepriekš vēstīts par citiem pārsteigtiem kaķīšiem. Piemēram, kāds papagailis, iemācījies atdarināt ņaudēšanas skaņas, krietni samulsināja kaķus, staigājot gar murrātājiem un "ņaudot". Neparasto situāciju vari aplūkot šajā video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!