Foto: Kadrs no video
Kad suņi mājās paliek vieni un saimnieks viņus neuzmana, par mīluļu dienas gaitām var tikai nojaust. Taču ir veids, kā to uzzināt – slēptā kamera! Piecu suņu saimnieks Teksasas štatā ASV novērojis, ko viņa mīluļi dara, kamēr viņš atrodas prom no mājām.

Suņu saimnieks Ārons Hernandezs portālam "The Dodo" atklājis, ka apkaimē sācis strādāt jauns pastnieks, kuru viņš jau vairākkāt ievērojis. Taču vien novērošanas kamera, kas novietota pie mājokļa un rāda piebraucamo ceļu, fiksējusi, kā pastnieks sazinās ar sunīšiem. Sirsnīgo brīdi viņš nolēmis publicēt un parādīt arī plašākai sabiedrībai.

Video fragmentā redzams, kā pieci sunīši atrodas aiz žoga, taču luncina asti un tā vien vēlas tikt klāt pie pastnieka. Par laimi, darbinieks pienāk klāt žogam un katru sunīti samīļo, dzīvnieciņu paglaudot. Zīmīgi, ka uzmanība tiek veltīta katram no mīluļiem, nevienu neatstājot bešā. Kad tas darīts, pastnieks dodas tālāk savās darba gaitās.

Even when we aren't home to show our dogs love we can always depend on the mail man to give it to them even on rain days now this is love ❤️ pic.twitter.com/qgQYUFrYCV
— Aaron Hernandez (@aaronh177) August 7, 2017

"Es domāju, ka tas ir ļoti iejūtīgi un jauki, ka viņš atvēlēja savas aizņemtās darba dienas laiku, lai suņus paglaudītu," par pastnieku izteicies saimnieks Hernandezs.

"Pat tad, kad mēs neesam mājās, lai izrādītu mīlestību saviem suņiem, mēs allaž varam paļauties uz pastnieku, kas viņiem to sniegs pat lietainā dienā. Lūk, tā ir mīlestība," video aprakstā norādījis Hernandezs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!