Foto: Publicitātes foto

Vasara straujiem soļiem tuvojas izskaņai, taču tas netraucē doties kādā tuvākā vai tālākā ceļojumā. Tepat, Pierīgā, atrodas Daugavas lejtece. Kas tas ir? Bieži vien cilvēkiem šķiet, ka tā atrodas kaut kur Latgalē, vai tālu prom no Rīgas. Nebūt ne, seši novadi (Stopiņi, Salaspils, Ķekava, Baldone, Ikšķile un Ogre), kas apvienojušies, lai veidotu kopīgu tūrisma piedāvājumu, atrodas vien dažu minūšu braucienā no galvaspilsētas.

Jau kopš februāra ikviens ir aicināts piedalīties Daugavas lejteces apceļošanas akcijā. Tās laikā jāapmeklē vismaz 15 no 19 interesantiem objektiem Daugavas lejteces reģionā. Par katru objektu krustvārdu mīklā – viens jautājums. Tikai apmeklējot objektu, uzzināsi atbildi uz jautājumu un varēsi ierakstīt atbildes vārdu krustvārdu mīklā. Apceļošanas akcijas noslēgumā tiks izlozēta dāvanu karte četrām personām - enerģētiskais pirts rituāls Baldones novada "Lejasmārtiņos". Bez galvenās balvas būs iespēja laimēt vēl citas jaukas balvas:

5. oktobrī plkst. 13.00 Nacionālā botāniskā dārza oranžērijā notiks izloze, kurā tiks noteikts galvenās balvas ieguvējs, kurš kopā ar draugiem vai ģimeni varēs baudīt nesteidzīgu vakaru un ļauties enerģētiskajam pirts rituālam, ko nodrošina pirtnieki Baldones novada "Lejasmārtiņos". Aicinām ieraudzīt vēl neredzēto un lieliski pavadīt laiku tepat Pierīgā – Daugavas lejtecē!

Akcijas bukletu iespējams lejuplādēt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!