Ne savas gribas dēļ runcis Hogans miedz ar aci. Defekts – tā, iespējams, par kaķa izskata nepilnībām teiktu kāds, kas redzētu šo mīluli patversmē, taču saimnieci Amberu Millirenu tas nemaz nav biedējis. Gluži pretēji – Hogans viņai uzreiz iepaticies.

Savu rudi balto mīluli Ambera ieraudzījusi dzīvnieku patversmē Seviļā, Ohaio štatā ASV. Lai arī kaķis dzimis ar nedaudz iespiestu deguntiņu, kas savu reizi liekot Hoganam šķaudīt un krākt, un actiņu, ko daļēji apslēpj āda, tas neesot kavējis Amberu uzņemties rūpes par skaisto kaķi.

A post shared by Hogan (@hogan.winky.kitty) on Dec 17, 2016 at 8:04am PST

Patversmes telpās Hogans pavadījis aptuveni mēnesi, un darbinieki esot brīnījušies, kāpēc vēl neviens neesot izrādījis interesi par rudo kaķi. Lai arī viņa izskats tik tiešām atšķiras no sugasbrāļiem, Hoganu raksturojot kaķiem ierastais draudzīgums un tieksme pēc cilvēka klātbūtnes.

A post shared by Hogan (@hogan.winky.kitty) on Jan 4, 2017 at 5:36pm PST

Portālam "Love Meow" Ambera stāsta, ka, tiklīdz ienākusi patversmes kaķu telpā, tā Hogans uzreiz skrējis pie viņas klāt. "Viņš bija pirmais kaķis, kas pienāca man klāt un sāka mīlināties. Viņš deva bučas, un neizskatījās, ka viņš grasītos pamest mani," atminas saimniece. Kaķis tik ļoti pieķēries Amberai, ka bijis skaidrs – jaunais mājdzīvnieks ir izvēlējies savu saimnieci.

A post shared by Hogan (@hogan.winky.kitty) on Feb 23, 2017 at 9:03am PST

Raksturodama Hogana paradumus, Ambera norāda, ka peļu junkuriņam ļoti patīkot gulēt saimniecei virsū un mīļoties. Tad kaķis labsajūtā murrājot, turklāt, kā novērojusi Ambera, patīkamās sajūtas dēļ Hogans mēdzot arī siekaloties.

A post shared by Hogan (@hogan.winky.kitty) on Apr 11, 2018 at 8:50am PDT

Tiesa, ikdiena ar Hoganu nedaudz atšķiroties, jo saimniecei jāpievēršot uzmanība, kad kaķim kļūst grūti elpot, jo nedaudz sarauktais deguntiņš reizēm radot problēmas. Tāpat kaķis mēdzot arī šķaudīt. Taču nu jau četru gadu garumā Hogans kļuvis par lielisku mājdzīvnieku.

A post shared by Hogan (@hogan.winky.kitty) on May 12, 2018 at 5:50am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!