Toda ir aptuveni sešus gadus veca suņu meitene, kura tikai neilgu laiku pavadīja patversmē Oklahomā, ASV. Taču Toda nav parasts suns, viņai daba ir devusi divas mutes, no kurām viena atrodas tur, kur vajadzētu būt dzīvnieka ausij. Neskatoties uz suņa fiziskajām īpatnībām, viņa ir atradusi sev mīlošus saimniekus – Heteri Hernandezu un viņas vīru.

Pirms vairākiem gadiem Toda nonāca dzīvnieku patversmē, kurā par veterinārārsti strādāja Hetere. Toreiz, ieraugot suņu meiteni un viņas izskata īpatnības, visi patversmes darbinieki esot bijuši pārsteigti, portālam "Bored Panda" atklāj Hetere. Viņa stāsta, ka toreiz sunīte esot bijusi arī agresīvi noskaņota pret visiem, kuri mēģinājuši viņai tuvoties.

Todas izskats šokēja arī patversmes īpašnieku, tāpēc viņš nolēma dzīvnieku atrādīt vetārstam."Tas bija maģisks brīdis. Visu šo laiku viņa bija ļoti saspringta un agresīvi noskaņota, taču, kad es ieskatījos viņai acīs, sunīte nomierinājās, atslābinājās un ļāva man viņu apskatīt," portālam atklāj Hetere.

Nākamajā dienā, kad Hetere atkārtoti vēlējās Todu apskatīt un ienesa viņu savā kabinetā, brīdī, kad sieviete apsēdās krēslā, sunīte esot ielēkusi viņas klēpī un maigi uzlikusi galviņu un viņas pleca. "Tad es sapratu, ka vēlos viņu adoptēt," atklāj Hetere. "Kopš tās dienas mēs esam nešķiramas."

View this post on Instagram

A post shared by Toad The Ear Mouth Dog (@toadsearmouth) on Feb 21, 2019 at 7:40pm PST

Taču divas mutes nav Todas vienīgā īpatnība. Sunītei kreisajā pusē ir arī divas ausis, tā tad kopā viņai ir trīs ausis. "Ja nedaudz paceļ Todas kreiso ausi, kas atrodas augstāk, var redzēt viņas otro muti," stāsta Hetere. Viņa "Bored Panda" atklāj, ka dzīvnieka otrajā mutē ir atrodami arī zobi un siekalu dziedzeri. Taču tai nav žokļa, tāpēc sunīte otro muti nevar izmantot barības pārstrādei. Tāpat viņai trūkst arī mēle.

View this post on Instagram

A post shared by Toad The Ear Mouth Dog (@toadsearmouth) on Feb 13, 2019 at 12:58pm PST

Todas saimniece atklāj, ka dzīvnieka mutē, kas atrodas auss rajonā, ir trīs zobi, kuri, gluži tāpat kā viņas galvenās mutes zobi, ar veterinārārsta palīdzību tiek tīrīti. "Lielākajai daļai cilvēku tas varētu likties dīvaini, un viņi nelabprāt skatās uz Todu, taču mums viņa šķiet apburoša," Hetere piebilst.

"Mēs esam dzirdējuši daudz un dažādas teorijas no vetārstiem par Todas fiziskajām īpatnībām. No visa dzirdētā visticamāk mums liekas tas, ka Toda, vēl esot mātes dzemdē, absorbēja savu dvīņu brāli vai māsu", skaidro sunītes saimniece. Lai gan dzīvnieks ir vesels un laimīgs, viņas mūžs būs īsāks nekā veselam sunim.

Arī rentgenā redzams, cik īpatnēja ir Todas uzbūve. Viņai ir papildu orbitālais kauls acu rajonā, iespējams, no dvīņu galvaskausa, ko viņa uzsūca dzemdē. Tāpat sunītes rentgena rezultāti parāda vēl dažādas dzīvnieka uzbūves īpatnības, kas lika viņas saimniekiem noticēt, ka viņa ir absorbējusi savu dvīņu brāli.

View this post on Instagram

A post shared by Toad The Ear Mouth Dog (@toadsearmouth) on Feb 11, 2019 at 10:03pm PST

Toda ir arī galvenais iemesls, kāpēc Hetere kopā ar vīru nolēma izveidot dzīvnieku glābšanas biedrību, lai palīdzētu slimiem, ievainotiem suņiem ar fiziskām nepilnībām un izglābtu viņus no palielināta eitanizācijas riska. Kopš 2017. gada Hetere ar vīru ir palīdzējusi jau vairāk nekā 200 suņiem.

View this post on Instagram

A post shared by Toad The Ear Mouth Dog (@toadsearmouth) on Feb 16, 2019 at 8:22am PST

Hetere un viņas vīrs savās mājās tur vairākus pamestus dzīvniekus ar īpašām vajadzībām vai fiziskām īpatnībām. Kopš Toda nonāca viņas apgādībā, sunīte ik dienas var piedzīvot ne tikai savu jauno saimnieku, bet arī citu suņu mīlestību un gādību. "Viņa ir ļoti mīļa un jauka. Ja godīgi, man viņa ir perfekta, un es viņu ļoti mīlu," piebilst Hetere.

View this post on Instagram

A post shared by Toad The Ear Mouth Dog (@toadsearmouth) on Feb 18, 2019 at 6:13pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!