Foto: Publicitātes foto
Dzīvniekiem daudz nevajag – tikai uzticamus un mīlošus saimniekus, kas rūpēsies un atvēlēs savu laiku. Ja šķiet, ka arī tu varētu būt viens no viņiem, zemāk iepazīsties ar vairākiem pūkaiņiem, kas sola ar nepacietību katru dienu tevi sagaidīt pie ārdurvīm.

Kā zināms, patversmēs visā Latvijā savu cilvēku gaida liels skaits dzīvnieku. Dažādus sludinājumus vari atrast vietnē "Pukainis.lv".

Kaķenītei Jetei ir tikai trīs mēneši. Viņa ir skaista, pelēkbalta, nedaudz pūkaina kažociņa īpašniece, kas apstrādāta pret parazītiem. Vēstīts, ka Jete uzvedas kārtīgi un pret cilvēkiem ir draudzīga un mīļa. Tāpat šī kaķenīte labi satiekot arī ar citiem kaķiem, tāpēc labprāt kļūst ne par vienīgo, bet vienu no mājas mīluļiem. Jete atrodas "Auces dzīvnieku aizsardzības biedrības" paspārnē, un ar viņu var iepazīties Rīgā. Vairāk par kaķenīti uzzini šeit.

Arī Gustam, kas iesaukts par Gustiņu, ir vien trīs mēneši, un viņš atrodas Rīgā. Kaķēns, līdzīgi kā Jete, tiek raksturots kā cilvēku mīlulis, kurš labprāt mīļojas un draudzējas gan ar saimniekiem, gan arī citiem četrkājainajiem draugiem. Par Gustiņu vairāk lasi šeit.

Savukārt Pērle šobrīd dzīvo pagaidu mājās, ar nepacietību gaidot sava īstā saimnieku ierašanos. "Mazais, astainais brīnumiņš ir vasaras sākuma kaķēns. Aktīvs, rotaļīgs, mīļš, kautrīgs, murrīgs un uz palaidnībām nasks," vēstīts sludinājumā. Vairāk par Pērli vari uzzināt šeit, vai arī zvanot pa tālruņiem +371 26316263 / +371 26017628.

Taču mājas nemeklē tik mazie kaķēni vien. Ķiķi ir jau pieci gadi, taču viņa aizvien ir cerību pilna iedzīvoties kādā mājā un kāda saimnieka klēpī. Klātienē Ķiķi var satikt Valmierā. Vairāk uzzini šeit.

Iespējams, jau skaidri zini, ka mājās gribi sev kaķēnu ar ogļmelnu kažociņu. Ja tā, "Valmieras dzīvnieku patversmē" savu jauno saimnieku gaida pat trīs melni kaķēni, no kuriem divas ir meitenes, bet viens – runčuks. Pagaidām kaķēni vēl ir bailīgi, tāpēc būs nepieciešams sadraudzēties. Plašāk lasi šeit.

Turpretī Rēzeknē dzīvojas četrus mēnešus vecais Marsels. Patversmē viņš mīt no 5. jūnija, kad tika atrasts, viens klaiņojot pa pilsētas ielām. Kā ar Marselu vari iepazīties dzīvē, uzzini šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!