Foto: DELFI

Bijusī basketboliste, tagad politiķe Anete Jēkabsone-Žogota sociālajos tīklos padalījusies ar svarīgu jaunumu savā privātajā dzīvē – viņa nu ir trīs bērnu māmiņa. Sportiste laidusi pasaulē uzreiz divus mazuļus, proti, dvīņu meitenes.

Viena no Latvijas visu laiku ražīgākajām basketbolistēm kopā ar vīru, uzņēmēju Edgaru Žogotu, pozējuši pie Rīgas Dzemdību nama sliekšņa, vīra rokās – uzreiz divi zīdaiņu autosēdeklīši. "Esam pilnā sastāvā! Mūsu ģimene ir paplašinājusies par divām meitiņām - Letīciju un Keitiju," vēsta Anete, saņemot arī sveicienus no citiem, tostarp sporta sabiedrības sejām.

Šogad augustā sportiste svinēs 41 gadskārtu. Jēkabsone-Žogota jau ir mamma meitai Patrīcijai, kura piedzima 2019. gadā, arī toreiz mamma šos jaunumus visiem vēstīja ar soctīklu starpniecību.

Ikdienā Žogota-Jēkabsone strādā Rīgas domē, kur pārstāv spēku "Attīstībai Par!/Progresīvie" un darbojas divās komitejās. Jēkabsonei iegūta augstākā izglītība sabiedrisko attiecību jomā, bet profesionālo karjeru viņa realizējusi basketbolā. 2007. gadā sportiste tika atzīta par Eiropas labāko basketbolisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!