Foto: EPA/LETA

Filipīnu aviokompānija Cebu Pacific Airlines reklāmas nolūkos izplatījusi filmiņu, kurā visai oriģinālā veidā lidmašīnas stjuartes stāsta par drošības tehnikas pasākumiem lidojuma laikā. Īsā laikā šis videomateriāls kļuvis par īstu sensāciju interneta vidē, un to noskatījušies jau vairāk nekā astoņi miljoni interesentu.

Lady Gaga dziesmas Just Dance pavadībā pievilcīgās stjuartes pasažieriem rāda, kā pareizi sasprādzēt drošības jostu un avārijas gadījumā uzvilkt skābekļa masku.

Kā komentējis kompānijas viceprezidents, pasažieriem šāda pieeja esot ļoti iepatikusies, tāpēc drīzumā tiek plānots ar līdzīgām dejotājām apgādāt arī citus Cebu Pacific Airlines reisus (šobrīd meitenes dejo tikai reisā no Filipīnu galvaspilsētas Manilas uz Butuānu).

Lai gan dejojošās stjuartes strauji ieguvušas popularitāti globālajā tīmeklī, pagaidām viņas vēl nav iekļuvušas stilīgāko un skaistāko stjuartu topā - saskaņā ar oficiālo aptauju vispievilcīgākās stjuartes apkalpo Qatar Airways lidmašīnas, otrajā vietā ir meitenes no Air France, bet trešajā - viņu kolēģes no British Airways.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!