Foto: morgueFile

Automašīnu ražotājs Volkswagen, reklamējot savu jaunāko Polo modeļa automašīnu, nolēmis uzmanību piesaistīt visnotaļ provokatīvā veidā, radot divdomīgu reklāmas rullīti, kas, protams, jau paspējis šokēt mietpilsoņus.

Video, kura vēstījums ir ļoti vienkāršs - parasts puisis, izmantojot savu jaudīgo spēkratu, atriebjas vīriešiem, kuri par viņu ņirgājas, piedāvājot sniegt orālā seksa pakalpojumus, - izraisījis vētrainas diskusijas sabiedrībā.

Reklāmas kampaņas radītāju mērķis uzskatāms par sasniegtu, jo video rullītis neilgā laikā kļuvis par sensāciju interneta lietotāju vidū, un sabiedrība, kā jau ierasts, aktīvi apspriež, cik šī reklāma ir ētiska un populārā automašīnu ražotāja tēlam atbilstoša.

Volkswagen Polo reklāmu veidotāji arī agrāk sabiedrību šokējuši ar provokatīvām reklāmas kampaņām, piemēram, pirms pāris gadiem tika radīts video, kurā kāds tumsnējs vīrietis mēģina veikt terora aktu, uzspridzinoties automašīnā, bet dažas no Volkswagen reklāmām savulaik pat atsevišķu valstu televīzijās to satura dēļ netika demonstrētas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!