Foto: stock.xchng

Īpatnējs gadījums noticis Safolkas grāfistē Anglijā, kur kāds deviņus gadus vecs zēns bijis tādā sajūsmā par viņa māsai uzdāvināto kucēnu, ka no priekiem nomiris, ziņo izdevums The Daily Mail.

Trīs gadus vecā Tīgana Vāgnere visu savu īso mūžu bija sapņojusi par kucēnu, un kādu dienu viņas vecāki nolēma meitas sapni īstenot. Viņi meitenīti atstāja pie vecmāmiņas, bet paši kopā ar vecāko dēlu Ouvenu devās uz zooveikalu, lai iegādātos četrus mēnešus vecu čihuahua šķirnes sunīti.

Gods māsiņai pasniegt šo dāvanu tika uzticēts deviņus gadus vecajam Ouvenam, bet sajūsma par uzticēto pienākumu un māsas priekiem par sunīti bija tik liela, ka zēns, kuram sākās smaga astmas lēkme, vecāku acu priekšā sāka smakt.

Vecmāmiņa zēna māti aizsūtīja uz veikalu pēc nebulaizera, bet tikmēr pati centās zēnu glābt ar tradicionālo inhalatoru, tomēr šajā reizē tas nelīdzēja, tāpat kā mākslīgā elpināšana. Kad māte atgriezās no veikala, zēns gandrīz vairs neelpoja. Vecāki Ouvenu ar steigu nogādāja slimnīcā, tomēr mediķiem atlika vien konstatēt zēna nāvi.

Mazā Tīgana kucēnu brāļa piemiņai vēlas nosaukt par Ouvenu, taču vecāki šo vēlmi pagaidām nav atbalstījuši un sunītis joprojām dzīvo bez vārda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!