Foto: F64

Dinamo Rīga hokejists Krišjānis Rēdlihs (attēlā) šoziem piedzīvojis dīvainu ceļu satiksmes negadījumu – sportists vedis uz bērnudārzu savu meitiņu, kad negaidīti viņa vadītā džipa ceļā meties kāds vīrietis.

Negadījums noticis netālu no Gaiļezera bērnu slimnīcas, kur sportists pamanījis pa sašķūrēta sniega kaudzi staigājam vīrieti. "Īpašu uzmanību nepievērsu, lēnām braucu garām, un viņš pēkšņi izskrēja man priekšā un uzleca uz "kapota"," žurnālam Kas jauns stāstījis Rēdlihs.

Pēc sadursmes sportists nekavējoties izsaucis neatliekamo medicīnisko palīdzību un policiju, kā arī pats centies noskaidrot, vai vīrietis negadījumā nav guvis traumas. Atbraukušie mediķi secinājuši, ka cietušajam viss ir kārtībā, bet policija Rēdliham paskaidrojusi, ka negadījums izskatoties pēc tipiska krāpšanas mēģinājuma.

"Policisti teica, ka viņš acīmredzot ir nolūkojis labu mašīnu, un man ir džips ar ksenona lampām," skaidrojis Rēdlihs, kurš pārvietojas ar Toyota Land Cruiser markas spēkratu. Kārtībsargi atzinuši, ka pēc "notriekšanas" gājējs parasti mēģina izspiest no šofera naudu par policistu nesaukšanu, bet šajā gadījumā "cietušais" bijis pārāk apdullis.

Mediķi pēc negadījuma pastāstījuši, ka tās pašas dienas rītā vīrietis izlaists no slimnīcas, viņš slimojot ar hepatītu un, iespējams, ir narkomāns.

"Labi, ka pie stūres biju es, nevis sieva, tomēr meitiņai arī pārdzīvojums," sajūtās pēc notikušā dalījies sportists, bet likuma sargi par negadījumu sastādījuši aktu. Rēdliham par incidentu gan nekādas nepatikšanas nedraudot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!