Foto: F64

Pirmdienas vakarā izklaides portāls Mango saņēma neparastu aculiecinieka video – tajā redzams, kā Radio 101 dīdžeju Tomu Grēviņu (attēlā) nolaupa kāds nezināms ļaundaris.

Kā pastāstīja radiostacijai tuvu stāvoši ļaudis, Grēviņš pazudis sava ētera laikā ap astoņiem vakarā. Aizpildīt viņa laiku izsaukts DJ Egons Reiters, kurš situāciju klausītājiem nikni raksturoja kā kārtējo Grēviņa joku, sarkastiski piebilstot: "Es jau tagad rēcu, Grēviņ!"

Tomēr video parādīšanās liek domāt, ka, iespējams, tas nav bijis tikai joks. Pazīstamā dīdžeja tālrunis klusē, tāpat kā viņa ierasti aktīvais Twitter konts. Radio 101 vadība no komentāriem pagaidām atturējās.

Un tomēr jau pēc divām dienām Grēviņš, kurš sabiedrību nošokēja ar savu pazušanu pirmdienas vakarā, atgriezās savā ierastajā ampluā Radio 101 ēterā.

Uz sava kolēģa Egona Reitera komentāru "dabūsi pa biksēm" Grēviņš bilda, ka ar visām pretenzijām griezties pie viņa nolaupītāja - Alfija Lāča. Dīdžejs paziņoja, ka nolaupīts, lai nospēlētu muzikālo pavadījumu privātā ballītē. Diemžēl viņam stingri liegtas iespējas sazināties ar ārpasauli, kas izskaidro mīklaino pazušanu no tik ierasti aktīvā Twitter konta un izslēgtu mobilo tālruni.

Savukārt pats Alfijs Lācis savā mājaslapas blogā internetā skaidro, ka, iespējams, nolaupīšana nav bijis labākais veids, kā pierunāt Grēviņu piedalīties ballītes tapšanā, tomēr abi drīz vien esot atraduši kopīgu valodu un trešdienas rītā Grēviņš ticis atlaists mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!