Foto: Reuters/Scanpix
Par interneta sensāciju strauji kļuvis kāds video, kurā iemūžinātas dziļas un patiesas jaunu meitenīšu sēras, ko radīja ziņa, ka beigušās biļetes uz mazgadīgā kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera (attēlā) koncertu.

Emocionālais video tapis pie biļešu kasēm Meksikas pilsētā Monterejā, kad desmitiem mazu meitenīšu krita masveida histērijā, ieraugot uzrakstu, ka biļetes uz Bībera koncertu šajā pilsētā ir beigušās.

Džastina Bībera fanes arī agrāk pierādījušas savu psiholoģisko nestabilitāti attiecībā pret visu, kas skar viņu elku - piemēram, šī gada sākumā nopietnas draudu vēstules saņēma jauniņā dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa, kuras vienīgais nodarījums bija tas, ka viņa bija nofotografēta, skūpstoties ar mazo meitenīšu elku.

Tāpat draudus savai dzīvībai saņēmusi televīzijas šovu zvaigzne un sabiedrības dāma Kima Kardašajana, kura tviterī bija publicējusi fotogrāfiju, kurā viņa bija redzama, bužinot Bībera matus - fanes sievietei ieteica turēties drošā attālumā no dievišķā puisēna, ja vien viņa nevēlas mirt.

Tāpat no uzbrukumiem nācies ciest arī pašam zēnam - aizvadītajā gadā kādā koncertā fane savam elkam trāpīja pa galvu ar ūdens pudeli, bet šogad Bīberu Sidnejā mēģināja nomētāt ar olām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!