Starptautiska mēroga sensāciju izraisījusi kāda pensionāre Marta Jegorovna no Krievijas pilsētas Petrozavodskas – pat prestiži ārvalstu izdevumi publicē fotogrāfijas, kurās redzams viņas ledusskapī glabātais sasaldētais citplanētieša līķis.

Pensionāre vietējai avīzītei pastāstījusi, ka 2009. gada rudenī viņas piemājas zemes gabalā, kas atrodas Karēlijas ciematiņā Mašezero, avāriju cieta nezināms lidojošs objekts. Izdzirdējusi troksni, viņa izskrēja no mājas un dārzā ieraudzīja metāllūžņu kaudzi, kā arī humanoīda līķi, kas izskatījās kaut kas līdzīgs cilvēka un zivs sakrustojumam.

Marta Jegorovna pasauca palīgā vīru, un viņi kopīgiem spēkiem citplanētieti ielika mašīnas bagāžniekā, bet pēc tam aizveda uz hruščovku Petrozavodskā. Laulātie izlēma par atradumu neziņot zinātniekiem, bet iepakoja ķermeni polietilēnā un saišķi ievietoja ledusskapī.

Kā apgalvo pensionāre, lidojošā objekta atlūzas no viņas dārza pazuda jau nākamajā dienā. Kā viņai pēc tam pastāstījuši kaimiņi, Jegorovnas dārzā visu dienu strādājuši cilvēki ķīmiskos aizsargtērpos, bet viņu darbību uzraudzījuši vairāki vīri civilā.

Divus gadus citplanētieša līķis atradās Jegorovnas ledusskapī, taču tagad stāsts negaidīti guvis turpinājumu.

Pirms dažām dienām pie pensionāres ieradušies cilvēki, kuri stādījušies priekšā kā Karēlijas Zinātņu akadēmijas locekļi un konfiscējuši citplanētieša līķi. Tad arī sieviete nolēmusi par šo atgadījumu pastāstīt žurnālistiem, turklāt savus vārdus apliecinājusi arī ar fotogrāfijām.

Kā redzams fotogrāfijās, humanoīds ir aptuveni 40-50 centimetrus garš, ar lielu galvu, paplestu sarkanu muti un dziļiem acu dobumiem. No galvas sākas ļoti tieva rociņa ar vairākiem "pirkstiem", kas drīzāk atgādina kāda auga stublāju.

Paranormālo parādību eksperti uzskata, ka šis stāsts var būt kārtējais "jociņš", tomēr uzsver, ka, visticamāk, vairums būtņu no citām planētām mūsu acīs izskatīsies tikpat dīvaini, cik šis eksemplārs.

"Krievija ir viens no NLO aktivitātes epicentriem, un iespējamās citplanētiešu pārvietošanās tur fiksējuši gan militāristi, gan arī civilie iedzīvotāji un organizācijas," resursam The Daily Mail komentējis paranormālo parādību eksperts Maikls Koens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!