Daudziem cilvēkiem mājdzīvnieki laika gaitā kļūst gluži vai par ģimenes locekļiem, un tāpēc arī fotografējoties netiek aizmirsts par mūsu mazo draugu klātbūtni. Tiesa, dažkārt labi iecerētās idejas pēc to realizēšanas izskatās kuriozi.

Jau krietnu laiku darbību uzsākusi interneta vietne Awkward Family Photos, kurā ikviens var iesūtīt dīvainākās, neveiklākās, kuriozākās jeb vienkārši muļķīgākās savas dzīves laikā tapušās vai ģimenes fotoalbumā atrastās fotogrāfijas.

Aizraujošajā interneta vietnē apkopoti simtiem dīvainu fotoattēlu, bet viena no iecienītākajām mājas lapas apmeklētāju sadaļām, protams, ir dzīvnieku fotoattēliem veltītā.

Tajā iespējams aplūkot aptuveni 200 fotoattēlus, kuros iemūžināti gan tādi ierasti mājas mīluļi kā kaķi un suņi, gan vistas, zosis, burunduki, poniji un citi divkājainie un četrkājainie cilvēku draugi.

Kā norādījuši interneta vietnes veidotāji, daudzi no šiem fotoattēliem liecina, ka dzīvnieku pasaules pārstāvji attēlu uzņemšanas brīdī daudz labprātāk būtu atradušies jebkur citur, par ko daudzos gadījumos liecina arī viņu purniņu izteiksmes.

"Mēs bieži vien dievinām savus mīluļus, bet būsim godīgi - dažkārt šī mīlestība tomēr pārkāpj visas robežas," atzinuši neveiklāko fotoattēlu apkopotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!