Par vienu no visvairāk apspriestajiem pašmāju talantu šova Okartes skatuve dalībniekiem kļuvis Didzis Bordo (attēlā pa labi), kurš skatītāju simpātijas iemantojis ne tikai ar savām muzikālajām spējām, bet arī intīma rakstura skandāliņiem un iespaidīgo matu rotu.

Zināmu atbalstītāju loku mūziķis bija guvis jau pirms dalības jauno talantu šovā - savulaik viņš muzicēja grupā Gain Fast, tad kādu laiku pavadīja Šanhajā, bet šī gada rudenī nolēma izmēģināt spēkus talantu šovā.

Neilgi pēc ievākšanās šova mītnesvietnē 25 gadus vecais puisis uzmanības centrā nokļuva, izrādot savu vīrišķo lepnumu, kas tautā jau mīļi iedēvēts par "mazo Didzīti", bet tāpat lielu fanu un šova skatītāju uzmanību izpelnījies Bordo matu ērkulis.

Pošoties koncertiem, puisis parasti savu matu rotu cenšas savaldīt ar želejas palīdzību, bet ne reizi vien viņš kameru priekšā gozējies arī dabiski paspūrušu frizūru.

Lai gan ne viens vien šova skatītājs interneta komentāros un publiskajās diskusijās aizrādījis, ka tādējādi Bordo atstāj nevīžīgas personas iespaidu, pārmetumi pašmāju mūziķa virzienā, šķiet, ir nepamatoti, jo izrādās, ka arī pasaules līmeņa šovbniznesa zvaigznes labprāt pozē ar izspūrušiem matiem.

Starp pēdējā laikā spilgtākajiem piemēriem minama Holivudas zvaigzne Breds Pits (attēlā pa kreisi), kurš, piedaloties izdevuma New York Times Magazine fofosesijā ar nosaukumu Touch of Evil, izskatās apbrīnojami līdzīgs Latvijas mūziķim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!