Foto: Publicitātes foto
AEG ir radījis inteliģento veļasmašīnu, kas ir ne tikai energoefektīva, bet arī aprēķina ideālo mazgāšanas un skalošanas programmu ilgumu, pamatojoties uz ieliktās veļas daudzumu. Ar jaunās funkcijas OptiSense palīdzību ir iespējams izmantot mazāku ūdens daudzumu, kā arī izvairīties no apģērbu pārmazgāšanas, kaitējot to kvalitātei. Tā portālu Delfi informē uzņēmuma pārstāvji.

Visdārgākais no mazgāšanas posmiem ir ūdens uzsildīšana līdz 40°C, kas ir ierastā zemākā temperatūra, kādā mazgā veļu. Lai veļas mazgāšana būtu lētāka, inteliģentajā AEG veļasmašīnā ir iestrādāta Super Eco Wash programma, kas nodrošina pilnvērtīgu apģērbu izmazgāšanu zemākā temperatūrā.

Speciālisti ir secinājuši, ka ierastā traipu tīrītāja lietošana kopā ar mazgāšanas līdzekļiem neveicina efektīvu traipu iztīrīšanu. Šī iemesla dēļ ierasto trīs iedaļu vietā jaunās kolekcijas veļasmašīnām ir iebūvēta arī atsevišķa iedaļa, kas paredzēta traipu tīrīšanas līdzekļiem. Jauninājums sniedz iespēju traipus iztīrīt ar pirmo mazgāšanas reizi, izvairoties no atkārtotas apģērbu pārmazgāšanas, kuras laikā drēbes var zaudēt savu pirmatnējo krāsojumu.

Lai veļasmašīnas darbību padarītu nemanāmu, ir radīta jaunā Silent System Plus tehnoloģija, kas, pateicoties izolācijas paneļiem, absorbē augstas frekvences trokšņus un motora radītās skaņas. Jaunās kolekcijas veļasmašīnās iestrādāts arī inovatīvais Invertora motors, kas rada zemāku trokšņu līmeni un ir efektīvāks nekā tradicionālie veļasmašīnu motori, jo tajā ir mazāk kustīgu detaļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!