Foto: Kadrs no video
Kāda sieviete un viņas partneris visu viņas grūtniecības laiku strādāja pie video projekta, kas dokumentē šo procesu, un piedāvā īsu, aizkustinošu sižetu, kas deviņu mēnešu norises apkopo 90 sekundēs.

Vietnē YouTube ar lietotājvārdu bornonboard publicētajā video redzams, kā sievietes plakanais vēders pamazām izaug līdz smagnējam grūtnieces puncim perioda beigās un kā sievietei piedzimst meitiņa.

Asprātīgi izveidotajā video viss process apkopots tikai 90 sekundes garā rullītī.

Sākumā sieviete redzama, gaidot savu partneri, kurš ienāk telpā un noskūpsta viņas plakano vēderu. Pēc tam viņi samērā nevainīgi apskaujas, acīmredzot, lai ilustrētu mazuļa ieņemšanu.

Kad vīrietis iziet no telpas, sieviete pagriežas pret kameru un norāda uz savu vēderu. Pēc tam paātrinātā režīmā vērojams, kā aug sievietes vēders un telpā ap viņu draiskojas ģimenes kaķi un suņi.

Kādā brīdī pāris pārceļas uz citu dzīvesvietu, un sižetā redzams, kā vīrietis ienes savu partneri pār jaunā mitekļa slieksni. Tad viņš pazūd, bet sievietes apmēri turpina pieaugt.

Visbeidzot, kad viņai, šķiet, pienācis laiks dzemdēt, viņš parādās atkal, un sieviete norāda uz pulksteni par zīmi, ka viņu ģimenei drīzumā pievienosies trešais loceklis.

Vīrietis atkal nometas ceļos un noskūpsta sievietes vēderu. Tikai šoreiz, viņam to darot, kadrā parādās arī jaundzimusī meitiņa. Viņi to pietuvina kamerai, un uz ekrāna parādās mazuļa vārds – Amēlija Amaija.

Vietnes YouTube lietotāji plaši komentē deviņus mēnešus ilgo video projektu. Kādā komentārā teikts: "Brīnišķīgi! Lieliski izdomāta, skaisti izpildīta jūsu dzīves varenā notikuma dokumentācija. Paldies par dalīšanos!"

Cita komentētāja, sieviete ar lietotājvārdu Malleolust raksta: "Esmu septītajā mēnesī ar savu pirmo bērnu, dēlu. Šis sižets mani saraudināja. Vai varu vainot hormonus? Esi svētīta, mazā Amēlija."

Sižets saraudinājis pat kādu skatītāju vīrieti, lietotājs matstrick piebilst: "Skaisti... Jūs tikko saraudinājāt pieaugušu vīrieti!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!