Par jaunu interneta sensāciju kļuvusi modeles Keitas Aptonas (attēlā) deja – interneta vietnē YouTube to trīs dienu laikā noskatījušies 3,5 miljoni cilvēku.

Video fragmentu internetā ievietojis skandalozais amerikāņu fotogrāfs Terijs Ričardsons, kura izveidotais kanāls TerryTV ir viens no populārākajiem videoblogiem pasaulē, kura materiāls ne reizi vien noskatās vairāki miljoni cilvēku.

Šoreiz inteliģento publiku bija piesaistījis kāds dinamisks skečs, kura galvenā varone dejo, tērpusies vien bikini. Kā noprotams no neprātīgās ažiotāžas, acīmredzot sieviete apakšveļā ir lielai daļai sabiedrības šķiet kas ļoti neparasts un tādu brīnumu gadās redzēt reti.

Šobrīd 19 gadus vecā Ketrīna "Keita" Aptona par sensacionālu jaunatklājumu kļuva pagājušajā gadā, kad izdarīja ko absolūti unikālu - peldkostīmā nofotografējās uz žurnāla Sports Illustrated Swimsuit Issue vāka.

Viņas foto sesija tika nosaukta par vienu no seksuālākajām pagājušajā gadā, pati meitene tika atzīta par vienu no seksīgākajām sievietēm pasaulē, bet tagad Keita strādā ar tādiem zīmoliem kā Guess, Victoria's Secret un Jenna Leigh Lingerie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!