Foto: Kadrs no video
Kāda Ķīnas televīzijas kanāla reportiere noturējusi zemē atrastu seksa rotaļlietu par neredzētas formas sēni. Televīzijai vēlāk nācies atvainoties skatītājiem par savādo pārpratumu.

Kā vēsta britu tabloīds The Mirror, kāda neliela ciemata iedzīvotājs bija atradis šo priekšmetu, rokot zemē bedri, un nogādājis Sjiaņas televīzijā, kuras žurnāliste to skatītājiem raksturoja kā "gaļīgu monstru".

Uz reportieres misēkli norādīja skatītāji, piezvanot uz televīzijas kanālu, kam nācās atvainoties, paziņojot, ka "reportieres ir jaunas un nepazīst pasaulīgas lietas".

Sižetā žurnāliste kopā ar grupu ciematnieku pulcējās ap ūdens spaini, kurā peldēja sēnei līdzīgais priekšmets. "Es palīdzēju draugam rakt aku, un vairāku metru dziļumā mēs atradām šo gaļīgo lietu. Mēs nezinājām, kas tas ir, bet, šķiet, tai ir acis un deguns," sacīja sēnes atradējs He.

Reportiere aprakstīja atrasto objektu kā glumu sēni, kuras viens gals izskatījies līdzīgs cilvēka mutei.
"Sēne pēc taustes ir ļoti mīksta, un, turot to rokās, ir sajūta, ka tas ir miesas gabals," savās izjūtās ar skatītājiem dalījās TV reportiere Juņfena.

Meitene secināja, ka tur kādu linčži sēnes pasugu, kuru Ķīnā dēvē par "nemirstības sēni". Tradicionālajā Ķīnas medicīnā šo sēni vērtē ļoti augsti plašo pielietošanas iespēju dēļ. Sēnē arī ir daudz C un D vitamīnu, kā arī minerālu – kalcija, fosfora, dzelzs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!