Četrpadsmit gadus vecā Britnija Māršala ir vienīgā no kādas britu ģimenes sešām sievietēm – mātes un piecām meitām, kura vēl nav ievērojami palielinājusi krūtis.

Pati 53 gadus vecā ģimenes māte Šantala ir veikuši četras krūšu palielināšanas operācijas un tagad lepojas ar 32GG izmēra krūtīm. Vecākajai meitai Emmai ir tāds pats izmērs pēc trīs operācijām. 

Divdesmit vienu gadu vecā Riplija pie 32DD krūtīm tikusi ar vienas operācijas palīdzību, viņas māsa Terija (27) veiksmīgi pārcietusi trīs operācijas un ir vislielāko - 34HH - krūšu īpašniece, bet 26 gadus vecajai māsai bijušas divas operācijas un tagad ir 34F izmēra krūtis pēc britu izmēru skalas.

Kopumā lielkrūtainā ģimenīte krūtīs iepumpējušas trīs litrus silikona 13 operāciju laikā. Operācijas kopumā izmaksājušas 50 000 streliņu mārciņu.

Vienīgā ģimenes locekle ar dabiskām krūtīm ir skolniece Britnija, bet Šantala jau tagad mudina viņu domāt par pirmo operāciju, kad viņa būs sasniegusi 18 gadu vecumu.

Šantala, kas strādā par ekstrasensu un dzīvo Kērkbijas pilsētiņā Notingemā, tabloīdam The Sun izteikusies: "Britnija 30. jūlijā kļūs 14 gadus veca. Viņa dievina māsas, un mēs jau esam sākušas runāt par to, ka arī viņai vajadzētu palielināt krūtis. Šobrīd viņai tādu īstu krūšu nemaz tav, tāpēc gribētu, lai viņa seko māsu piemēram."

Ģimenes vienīgā pagaidām bez implantiem dzīvojošā meita tomēr apsver krūtis palielinoša krūštura iegādi. Tāpat viņa neizslēdz, ka kaut kad nākotnē varētu sekot ģimenes sieviešu paraugam, bet pagaidām ar savu izskatu ir apmierināta un vēlas koncentrēties mācībām.

Šantala Māršala atzinusi, ka viņai ļoti patīk meitu mākslīgais izskats, un viņa tic, ka arī jaunākā meita mainīs domas par šīs manipulācijas lietderīgumu. Tāpat viņa ir sajūsmā par to, ka cilvēki bieži uzskata viņu par savu meitu māsu.

Šantala, kuras ģimenē ir arī četri dēli, pirmo operāciju veica 1996. gadā, lai novērstu grūtniecības atstātās pēdas. Ar bērnu tēvu sieviete ir šķīrusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!