Lai izārstētu potenciāli nāvējošu slimību, ārsti kādai ķīniešu meitenei aktivizējuši retu anomāliju - hirsutisma jeb pārmērīga apspalvojuma gēnu.

Sākotnēji mediķi 16 gadus veco Nanu ārstēja no kādas sarežģītas asinsrites sistēmas slimības, bet tā rezultātā viņai attīstījās hirsutisms - uz visa ķermeņa sāka augt matiņi.

Jauniete ļoti pārdzīvo par savu izskatu, tikpat kā neiziet no mājām un lielāko daļu laika pavada vienatnē savā istabā. "Ārsti sacīja, ka slimība ir smaga un bez ārstēšanas Nana nomirs," meitenes māte atklājusi ārvalstu medijiem.

2010. gadā meiteni nogādāja slimnīcā ar diagnozi aplastiskā kaulu smadzeņu anēmija. Šīs slimības pacientiem organisms nerada pietiekamu daudzumu asins ķermenīšu.

Ārsti jaunietei izrakstīja lielu devu medicīnisku preparātu, kas ļoti uzlaboja viņas veselību, bet kā blakus parādība attīstījās pārmērīgais apmatojums uz sejas, rokām un kājām.

Kopš apmatojuma augšanas sākuma meitene neapmeklē skolu, lai gan māte viņu raksturo kā sabiedrisku un dzīvespriecīgu cilvēku. Tomēr šobrīd jauniete iziet uz ielas tikai ķermeni slēpjošās drēbēs un maskā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!