Brazīlijas seksa preču veikals Sexonico sarīkojis izsoli, kuras uzvarētājam pirmajam būs tiesības izmēģināt gumijas lelli vārdā Valentīna, kas ir paredzēta miesaskārību remdēšanai.

Kā vēsta ārvalstu mediji, sākotnēja cena par nevainības atņemšanu lellei bijusi pieci tūkstoši dolāru, bet drīz vien tā pacēlusies līdz 105 000 dolāru.

Izrādās, ka ļoti daudz vīriešu vēlas pirmie izmēģināt Valentīnu, kura ir izgatavota no vismūsdienīgākajiem materiāliem. Seksa rotaļlietas āda ir praktiski tāda pati kā cilvēkiem, un arī intīmā zona ir radīta pēc labākajiem paraugiem.

Izsoles uzvarētājs komplektā ar Valentīnu savā īpašumā iegūs arī erotiskas veļas komplektu savai gumijas draudzenei, kā arī videokameru, ar kuru varēs filmēt deflorācijas aktu.

Tomēr kārdinājums ir vēl lielāks, jo Valentīnas pirmajam vīrietim kompānija sola arī apmaksāt nakti Motel Swing viesnīcā Sanpaulu, vakariņas ar šampanieti sveču gaismā, kā arī aviobiļetes abos virzienos, ja laimīgais uzvarētājs būs ārzemnieks.

Interneta veikala mājaslapā var apskatīt daudzas Valentīnas fotogrāfijas, kuru formas, pēc Sexonico pārstāvju vārdiem, apskaudīs ne viena vien īstā sieviete. Plašu ažiotāžu izraisījusī izsole turpināsies līdz 31. martam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!