Foto: Publicitātes attēli
Tiem, kuri ceļojumu laikā meklē labākās ēstuves, restorānus, bārus un citas labākās vietas ir izstrādātas vairākas aplikācijas, kas palīdzēs orientēties gardēžu pasaulē, vēsta žurnāls " Travel and Leisure".

Aplikācija "Ness" atbilstoši ceļotāja atrašanās vietai un vēlmēm baudīt to vai citu virtuvi, piedāvā savu rekomendāciju algoritmu. Turklāt, iesakot, kad un kuru vietu apmeklēt, aplikācija ņem vērā jūsu izraudzīto cenu un virtuves nacionālo raksturu. Aplikācija ir bez maksas, taču ir pieejama tikai iPhone lietotājiem.

Aplikācija "Savored" darbojas tikai ASV, bet piedāvā visplašākās iespējas veikt galdiņa rezervēšanu jums tīkamajā restorānā vai arī ietaupīt, jo šeit atrodama informācija par ēstuvēs pieejamajām cenu atlaidēm un īpaši piedāvājumi aplikācijas lietotājiem. Aplikāciju iespējams lejupielādēt bez maksas un lietot gan androīdtālruņu, gan iPhone īpašniekiem.

Bezmaksas aplikācija "Untappd"  palīdzēs jums atrast labāko bāru vai alus krogu, kā arī ieteiks labākos pasākumus un degustācijas alus mīļotājiem. Tāpat ar aplikācijas palīdzību iespējams atrast ceļotāja vēlmēm atbilstošāko vietu, kur baudīt alu.

Aplikācija, kas ļaus jums pierakstīt receptes, dalīties ar tām, lai kur jūs būtu, ir "Evernote Food" - vienkāršs piezīmju blociņš tālrunī, kurā var pievienot fotogrāfijas, receptes un ēdienu sastāvdaļu nosaukumus dažādās valodās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!