Pašmāju globālā tīmekļa lietotāju vidū šīs nedēļas sākumā populāra kļuvusi kāda fotogrāfija, kurā iemūžināta amizants skats Rīgas centrā – kāds korpulents kārtībsargs patvēries durvju ailē, skatienam atklājot vien savu puncīti.

Fotogrāfiju savā Facebook profilā publicējis kāds Pēteris Lukss, kurš attēlu pasniedzis kā atjautības uzdevumu, savus sekotājus aicinot atrast, kur paslēpies ceļu policists.

Amizantā bildīte strauji guvusi popularitāti globālajā tīmeklī - tā savākusi lielu skaitu "like" klikšķu, kā arī neskaitāmas reizes citi Facebook lietotāji nolēmuši ar to padalīties ar saviem sekotājiem.

Lielākā daļa bildītes aplūkotāju savu patikšanu pauduši ar smaidošām sejiņām, kā arī netrūkst dažādu ironisku piebilžu par to, cik laba gan dzīve ir vietējiem mentiem.

Sarunā ar DELFI Izklaidi Pēteris šo kadru komentēja lakoniski: "Dodoties mājās, ar draudzeni pamanījām jautro skatu un nespējām atturēties to nobildēt. Bilde tapa 30. jūnija pēcpusdienā Rīgā, Ģertrūdes ielā pretī kafejnīcai Lido."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!