Foto: Privātais arhīvs
Par kādu neparastu incidentu satraukusies britu prese – tur nelāgs incidents gadījies ar kādu studenti, kura gaidījusi reisu no Londonas uz Maljorku, bet lidostas darbinieki viņai likuši pārģērbties pārējo cilvēku priekšā.

18 gadus vecā Aliksa Taunsenda (attēlā) kopā ar draugiem bija ieplānojusi doties atpūtā uz Maljorku, un izlidošanas dienā meitene, pēc pašas vārdiem, bija izvēlējusies "ideālu atpūtas tērpu" - tuniku un īsus džinsu šortiņus.

Taču meitene pat nepaspēja pieiet pie reģistrācijas, kad viņai pienāca lidostas darbinieki un teica, ka viņa izskatās pārāk izaicinoši, tāpēc esot jāpārvelk šorti.

Samulsusī Aliksa nesāka strīdēties - viņa no čemodāna izvilka baltas bridža bikses un grasījās doties uz tualeti pārģērbies, tomēr lidostas darbinieki to neļāva, uzstājot uz to, ka jāpārģērbjas ir turpat uz vietas simtiem kāru acu priekšā.

"Man paziņoja, ka mani šorti ir pārāk īsi un no tiem redzamas manas dibena daivas, un visai rupjā veidā pavēlēja pārģērbties. Es piekritu, lai gan arī citi pasažieri bija līdzīgās drēbēs. Man negribējās pievilt draugus, jo mēs lidojām visi kopā," britu presei pēc tam sūdzējās Aliksa.

"Tomēr viņi mani nelaida pārģērbties uz tualeti, tāpēc man nācās to darīt visu acu priekšā. Es gandrīz nomiru no kauna, izpildot viņu prasību," stāstīja meitene.

Savukārt lidostas pārstāvji nolieguši Aliksas vārdus, ka viņai nav ļauts pārģērbties tualetē.

"Saskaņā ar mūsu aviokompānijas politiku Taunsendas jaunkundzei pieklājīgi tika palūgts nomainīt apģērbu. Mēs neuzskatām, ka viņas sūdzības ir pamatotas," izteicies lidsabiedrības Monarch Airlines preses dienesta pārstāvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!