Foto: AP/Scanpix
Ceļot nozīmē tā pa īstam izbaudīt dzīves garšu. Katrs ceļojums atver jaunu lapu dzīves grāmatā un aizpilda to ar jauniem stāstiem, neparastiem novērojumiem un elpu aizraujošiem piedzīvojumiem. Taču ir vietas, kurās redzētais spēj aizraut elpu pat tiem ceļotājiem, kuri sakās redzējuši un piedzīvojuši visu.

Ashikagas ziedu parks Japānā


Ashikaga atrodas 80 kilometrus uz ziemeļiem no Tokijas. Parks iedalīts astoņos atsevišķos gadalaiku dārzos, taču vispopulārākais ir visteriju dārzs, ko ieteicams apmeklēt laikā no aprīļa vidus līdz maija beigām. Tad dārzs grimst pasakainos ziedos un veido 80 metru garu balto un dzelteno visteriju tuneli. Gaišie pasteļu toņi, kas sniedzas pār galvai ziedošu ķekaru veidolā nespēj atstāt vienaldzīgu nevienu.

La Santa pilsētiņa Kanāriju salās


Ūdens palīdzot reģenerēt stresa nomākto organismu un attīrot dvēseli. La Santa ir lieliska vieta, kurā nodoties ūdens dziednieciskajiem priekiem, sērfojot un baudot fantastiskos viļņus. Un noteikti ir vērts paņemt līdzi fotokameru. Varbūt tieši jums izdosies iemūžināt mirkli, kurā sērfotājs atrodas uz dēļa un pār viņu liecas koši zils, saules apspīdēts jūras viļņa paklājs.

Cannon pludmale Oregonas štatā ASV


Cannon pludmale atrodas ASV rietumu krastā gandrīz 130 kilometrus no Portlendas. Pludmalē, pavisam netālu no krasta slejas Heistakas akmens, bet vasarās iespējams piekļūt arī tai pakājē esošajai alu sistēmai. Taču svarīgākais, kas jādara šajā pludmalē - jūras bēguma laikā jādodas meklēt jūras zvaigznes. Violetas, sarkanas un oranžas kopā saķērušās jūraszvaigznes pludmalē veido īstu zvaigžņu varavīksni.

Madagaskara

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!