Foto: Publicitātes foto
Kompānija "Facebook" vienmēr centusies izveidot maksimāli draudzīgu vidi, kurā socializēties ar draugiem uz paziņām, un, neraugoties uz daudzu lietotāju lūgumiem, nav pat ieviesusi nekaitīgo opciju "dislike".

Lai apmierinātu tos, kuriem tik draudzīgs formāts nešķiet gana labs, kompānija izstrādājusi jaunu pielikumu, kas ļauj neslēpt savas patiesās attiecības pret "piedraugotājām" personām.

Pielikums saucas "Hate with Friends" (Neieredzi ar draugiem) - pēc analoģijas ar skandalozo pielikumu seksa iepazīšanās saitam "Bang with Friends" (Kniebies ar draugiem).

"Šis ir lielisks risinājums visiem tiem, kam ir palikuši tādi draugi, kuri neiederas formātā "bang"," par jauno pielikumu ironizē izdevums "The Huffington Post".

Īsāk sakot: ja ir vēlēšanās draugus sakārtot pēc jaunā principa, ir jāapmeklē jaunais pielikums "Hate with Friends" un caur to jāielogojas savā "Facebook" profilā. Rezultātā parādīsies iespēja ikvienu atzīmēt kā "hate her" vai "hate him".

Tiesa, par to, ka jūs viņu neieredzat, draugs uzzinās vienīgi tad, ja izrādīsies, ka arī viņš jūs neieredz. Bet līdz ar to visi draugi tiks sašķiroti trīs kategorijās - "Visi", "Tie, kurus es neieredzu" un "Tie, kuri arī mani neieredz".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!