Foto: Kakao.lv

3.jūnijā Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" uzsāks lidojumus no Rīgas uz Rumānijas galvaspilsētu Bukaresti. Četri jaunie reisi nedēļā nodrošinās ērtu ceļošanu starp divām galvaspilsētām, kā arī tālāk uz galamērķiem Baltijā, Skandināvijā un Krievijā.

"airBaltic" komercdirektors Kristofs Vjate (Christophe Viatte): "Jaunais maršruts būs lielisks ieguvums tiem ceļotājiem, kuri apmeklēs Rīgu un Bukaresti biznesa vai atpūtas braucieniem, papildus piedāvājot arī plašus savienojumus uz citiem mūsu galamērķiem, īpaši Ziemeļeiropā.Vasaras sezonā pārtrauksim lidojumus vairākos maršrutos, kur pieprasījums ir zemāks, kas savukārt ļaus mums uzsākt lidojumus jaunajā maršrutā."

"airBaltic" veiks lidojumus no Rīgas uz Bukaresti četras reizes nedēļā - otrdienās, trešdienās, piektdienās un sestdienās.

Aviokompānija lidojumus veiks ar Bombardier Q400 NextGen lidmašīnu un lidojuma ilgums būs aptuveni divas stundas un piecdesmit piecas minūtes.

Biļešu cena abos virzienos būs sākot no 179 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Biļetes cena biznesa klasē - 635 eiro.

Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas kompānija piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!