Foto: Kadrs no video

Aizvadītajā nedēļā daudzus sajūsmināja YouTube tīklā izvietotais video First Kiss, kurā 20 cilvēki kameras priekšā bija piekrituši skūpstīties ar svešinieku. Tiesa, vēlāk atklājās, ka tā bijusi kārtējā reklāma, bet ideja "pārķerta" un tapuši jauni video – šoreiz jau ar "īstiem" cilvēkiem.

Oriģinālo First Kiss video producējis modes zīmols Wren no Losandželosas, un, lai gan tas ar vairāk nekā 62 miljoniem skatījumu kļuvis par īstu virālo sensāciju, pēc tam, kad tapa zināms, ka tā ir daļa no portāla Style.com video modes nedēļas projekta, daudzi bija apvainojušies un jutās piemānīti.

Ja oriģinālajā filmiņā darbojās modeļi, aktieri un mūziķi, kuri pieraduši pozēt, tad tagad YouTube vietnē nonākušas divi krietni vien patiesāki video, kuros skūpstās svešinieki, kuriem nav pilnīgi nekāda pieredze pozēšanai kamerām un kuri patiešām viens otru ierauga pirmo reizi.

Abi video strauji gūst popularitāti sociālajos tīklos, tomēr to veidotāji šaubās, vai kādam no tiem izdosies pārspēt oriģinālās First Kiss panākumus. Tiesa, tas arī nav viņu mērķis - ar šiem video to veidotāji gluži vienkārši gribējuši parādīt, kā pirmais skūpsts starp svešiniekiem notiek "īstajā dzīvē".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!