Foto: Publicitātes foto
Kāds Rumānijas pilsētas Bakeu iedzīvotājs nokļuvis slimnīcā ar dakšiņu kuņģī – pamatīgas iedzeršanas laikā viņš bija saderējis ar draugu, ka bez jebkādām organisma traumām spēs dakšiņu norīt.

Kā vēsta vietējie mediji, 25 gadus vecā Radu Kalinčesku iecere tomēr neizdevās - dakšiņu viņš gan norija, tomēr gandrīz uzreiz sāka justies slikti.

Nokļuvis slimnīcā, vīrietis aiz kauna uzreiz nemaz neatzinās, kas noticis, bet tikai pateica, ka sajūt asas sāpes vēderā. Kad mediķi veica rentgenoskopijas uzņēmumus, viņi uzreiz pamanīja svešķermeni pacienta vēderā.

Ārsti gan ar operāciju nesteidzās - viņi pacientam ieteica doties mājās un mēģināt no dakšiņas atbrīvoties dabiskā veidā, kas vīrietim arī izdevās.

Medijiem Radu pastāstīja, ka pudeles brāļiem mēģinājis pierādīt, ka ir pats drosmīgākais un bezbailīgākais. Lai gan draugi viņa drosmi patiešām novērtējuši, pats Radu atzīst, ka no šī brīža pārtrauks dzērumā iesaistīties jebkādās derībās.

Savukārt kāds digitālās valūtas Bitcoin entuziasts apēdis cepuri, jo saderēja, ka tās vērtība nekritīsies zemāk par 1000 ASV dolāriem (727 eiro).

Izteikumu "apēdīšu savu cepuri" parasti lieto, lai paustu lielu neticību. Taču kāds vīrietis to patiešām izdarījis, kad zaudējis derībās.

Vīrietis ar segvārdu "Cepures ēdājs" vietnē YouTube ievietojis video (to var noskatīties šeit), kurā gabaliņu pa gabaliņam notiesā kokvilnas cepuri.

Ceturtdien video pirmoreiz parādījās vietnē Reddit, un daudzi tās apmeklētāji jau pauduši bažas par vīrieša veselību. Cepures gabaliņus viņš lika sviestmaizēs un uzkoda pie alus.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!