Foto: Kadrs no video
Arvien biežāk globālajā tīmeklī tiek ievietoti video ar dažādu pārgalvju piedzīvojumiem – parasti tajos tiek iekarotas augstas celtnes vai citi objekti, un galvu reibinošās ainas gūst milzu popularitāti internetā.

Šonedēļ lielu uzmanību izpelnījies Kijevā tapis video – britu "profesionālais piedzīvojumu meklētājs" Džeimss Kingstons kopā ar ukraiņu pārgalvi ar segvārdu Mustang Wanted bija uzrāpies Maskavas tiltā.

Tur viņi ne tikai bez drošinājumiem pastaigājās, bet arī izpildīja bīstamus trikus, starp kuriem vislielāko atzinību video skatītāju vidū guva kūlenis gaisā. Tiesa, rāpšanās tiltā beidzās visnotaļ neveiksmīgi – abus drosminiekus aizturēja kārtībsargi.

Lai gan video tapis pirms pāris mēnešiem, YouTube kanālā tā pilnā versija ievietota tikai tagad, un īsā laikā elpu aizraujošā filmiņa guvusi popularitāti interneta lietotāju vidū.

Kā jau ierasts, video vērtētāju viedokļi dalās – kamēr vieni slavē puišus par drosmi un uzdrīkstēšanos, citi pārgalvīgos tilta iekarotājus dēvē par idiotiem un citos veidos norāda, cik viņu rīcība ir stulba.

 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!