Фото: Publicitātes foto
Beidzot var priecāties visi tie, kam patīk zīmēties ar saviem panākumiem guļamistabā – tīmekli pārņēmis kārtējais bilžu publicēšanas neprāts, un tagad internets tiek burtiski pārpludināts ar attēliem, kuri uzņemti uzreiz pēc seksa.

Kā vēsta vairāki ārvalstu izklaides portāli, selfiju veidošana ar kakājošu suni fonā, pozēšana ar bezpajumtniekiem un citi stulbingi kļuvuši par vēsturi - jaunais foto novirziens ar tēmturi aftersex selfie sociālajos tīklos ienesis svaigas vēsmas.

Galvenais priekšnosacījums, lai kļūtu par pilntiesīgu šī pēcseksa selfiju neprāta dalībnieku, ir ļauties kaislīgam un jutekliskam seksiņam, bet pēc tam, kad mīlēšanās beigusies, iemūžināt sevi kopā ar partneri selfijā. Vēlāk šis attēls ir jāizvieto savos sociālajos tīkls publiskai apskatei.

Jāatzīmē, ka attēlos nebūtu vēlams slēpt savas patiesās emocijas - ja tev pēc seksa uznāk raudiens vai rodas nepārvarama vēlme uzsmēķēt, tas arī uzskatāmi jāparāda selfijā.

Tāpat fotosesijai vajadzētu notikt gultā, bet fonā jābūt redzamiem savandītiem palagiem, pretējā gadījumā pastāv risks, ka kāds varētu nenoticēt, ka tev patiešām nupat bijis sekss.

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !