Foto: Kadrs no video
Nost ar nopietnību! Nost ar pārspīlētu eleganci un korektumu! Tuvāk cilvēkiem un vairāk jautrības! Tā varētu raksturot vairāku respektablu aviokompāniju reklāmas politikas virziena maiņu, piedāvājot saviem klientiem klipus, kas uzjautrina, noņem spriedzi un radoši aizrauj.

Stilīgi, seksīgi, mūsdienīgi

Foto: Kadrs no video

Aviokompānija "Virgin America" radījusi atraktīvu video, kas pasažierus iepazīstina ar drošības instrukcijām lidmašīnas salonā. Parasti šīs kustības demonstrē stjuartes, ko ar vāji slēptu garlaicību skatās pasažieri. Vai šāds reklāmas rullītis neliek noskatīties rutinēto procedūru ar daudz lielāku interesi?

"Old-school" drošības normas

Foto: Kadrs no video

"Air New Zealand" jau uzskatāms par pieredzējušu spēlētāju jautro reklāmas klipu tirgū. Galvenās loma tēlotāja aktrise Betija Vaita iepazīstina ar lidošanas noteikumiem seniorus. Kurš gan večuks spēs noturēties pret savu jaunības laiku dīvu? Reklāmas pētnieki atzinuši, ka šī reklāma vecos cilvēkus uzrunājusi pat vairāk nekā bija gaidīts.

Hobitam par godu

Foto: Kadrs no video

Informatīvas klips par lidojuma drošību izgatavots arī Jaunzēlandes pamatiedzīvitājiem – hobitiem. "Air New Zealand" padomājis par visiem. Ja nopietni, klips tapis par godu filmas "Hobits: Negaidīts ceļojums."

Atpakaļ astoņdesmitajos

Foto: Kadrs no video

Atpakaļ astoņdesmitajos! Šo iespēju varēja izmantot kompānijas "Thomson" pasažieri. Košos aerobikas tērpos un šķiežot optimisma dzirkstis, par drošības noteikumiem informē aerobikas treneris.

Tik aizkustinoši!

Foto: Kadrs no video

Mazuļi var būt lieliski stjuarti un gaisa kuģa kapteiņi. Vismaz filmā. Turklāt kuram gan pasažierim būs noskaņojums konfliktēt, ja pirms lidojuma viņu uzrunājuši tādi mīļumiņi!

Kā ziepju operā!

Foto: Kadrs no video

Meksikas zemo cenu aviokompānija "Volaris" izspēlēja savas valsts kino kārti – seriāls lidmašīnā! Vientuļa sieviete, liktenīgā tikšanās lidmašīnā, atmiņas zudums un laimīgā izglābšanās. Viss kā labākajās ziepju operās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!