Foto sesija vīriešu žurnālam Hustler visai nelāgi beigusies porno zvaigznei Dženisai Grifitai – pēc miljonāra izpildīta neveiksmīga akrobātiska trika 19 gadus vecā skaistule, krītot no jumta, salauzusi kāju.

Nepatīkamais incidents noticis 33 gadus vecā miljonāra un profesionālā pokera spēlētāja Dena Bilzeriana savrupmājā, kur bija sarīkota žurnāla Hustler foto sesija.

Kā vēsta amerikāņu tabloīdi, foto sesijas laikā pie kailās modeles pienāca mājas īpašnieks un, satvēris viņu ap vidukli, pacēla gaisā.

Aktrise šo akrobātisku etīdi uztvēra ar humoru un it nemaz negaidīja, ka pēc dažām sekundēm foto sesija beigsies baseinā - miljonārs ar savu specifisko humora izjūtu ar meiteni rokās pienāca pie jumta malas un nometa viņu zemē.

Meitene pret baseina malu salauza kāju, taču sākumā pret to izturējās visai vieglprātīgi, savā Twitter profilā vien ierakstot: "Es salauzu kāju".

Taču pēc ārsta apmeklējuma noskaidrojās, ka lūzums ir nopietns un meitene vairākas nedēļas nevarēs strādāt. Tā kā nācies atcelt vairākas sarunātas filmēšanas dienas, modele piedraudējusi miljonāru iesūdzēt tiesā.

"Lauztās kājas dēļ man tagad jāatceļ darba darīšanas. Tikai tagad sāku saprast, ka tas nudien nebija pats labākais joks," tabloīdam TMZ skaidrojusi Dženisa.

Pats miljonārs par savu izlēcienu meitenei nav pat atvainojies un kļuvis vēl slavenāks - viņš ir atzīts par interesantāko cilvēku Instagram servisā, kur Bilzerians regulāri publicē fotogrāfijas, kādā neprātīgā veidā viņš prot šķiesties ar naudu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!