Foto: Kadrs no video

Britu raidījums Britain's Got Talent ir viens no populārākajiem un izdaudzinātākajiem talantu šoviem pasaulē, kurā savu karjeru uzsākusi ne viena vien pasaules mēroga zvaigzne, un aprīļa izskaņā savas 15 slavas minūtes šovā piedzīvoja kāda deju grupa, kas visus pārsteidza ar mūsdienīgiem īru dančiem.

Innova Irish Dance Company ir deju studija, kurā tradicionālie īru danči tiek pasniegti krietni vien mūsdienīgākā manierē, un aprīļa beigās šīs deju skolas dalībnieki izmēģināja spēkus talantu šovā, kur atraktīvajiem jauniešiem izdevās gūt milzīgu žūrijas un skatītāju ievērību.

Uz Britain's Got Talent lielās skatuves kāpa 15 jaunieši vecumā no 15 līdz 23 gadiem, un dancotāji izpildīja tradicionālās īru dejas, tiesa, šoreiz sinhronās kustības notika mūsdienīgas un modernas klubu mūzikas, nevis ierasto tautisko melodiju pavadījumā.

Priekšnesuma izskaņā dejotāji saņēma skaļas publikas ovācijas un aplausus, un uzstāšanās neatstāja vienaldzīgus arī žūrijas pārstāvjus - jestrie un mūsdienīgie īru danči lika pasmaidīt un izbrīnīja pat allaž kritisko tiesnesi Saimonu Kauelu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!