Foto: F64
Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" aprīlī sasniegusi augstāko ielidošanas punktualitātes rādītāju starp visām Eiropas aviokompānijām. Šo atzinumu snieguši "FlightStats analītiķi", kuri apkopo un analizē punktualitātes rādītājus par teju 150 000 reisu, ko ik dienu visā pasaulē veic tūkstošiem aviokompāniju, portālu "Delfi" informē aviokompānijas pārstāvji.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss uzsvēris: "Mūsu klienti ir mūsu prioritāte. "airBaltic" piedāvā ērtus savienojumus uz un no 60 galamērķiem Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos. Tādēļ mums ir ļoti svarīgi saglabāt un turpināt uzlabot punktualitātes rādītājus, lai nodrošinātu aizvien labāku servisu mūsu pasažieriem."

"airBaltic" aprīlī sasniegusi punktualitātes rādītāju līdz 95,86%, kas nozīmē, ka 95 no 100 "airBaltic" reisiem savu galamērķi sasnieguši precīzi noteiktajā laikā vai vēl ātrāk.

"airBaltic" bija pirmā aviokompānija Eiropā, kas 2009. gadā ieviesa laicīgas ielidošanas garantiju. Šī apdrošināšana piedāvā papildu ieguvumus tajos retajos gadījumos, kad aizkavēšanās ir notikusi.

Aviokompānija nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas "airBaltic" piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!