Foto: Kadrs no video
Mūsdienās arvien populārāka kļūst tradīcija, kad ļaudis, kuri gatavojas precēties, pirms lielā notikuma vēl pēdējo reizi kārtīgi "atlaiž bremzes" vecpuišu vai, līgavas gadījumā, vecmeitu ballītē, un topošā vīra vai sievas draugi parasti parūpējas par to, lai šī diena būtu neaizmirstama.

Lai gan vairumos gadījumu fotogrāfijas vai video materiāli, kas tapušas šajās ballītēs, tiek noglabāti vistumšākajā skapja nostūrī, kāda holandiešu draugu kompānija vietnē YouTube publiskai apskatei izlikusi sižetu, kurā iemūžinātas stiprā dzimuma pārstāvju jestrās izdarības vecpuišu ballītē.

Puiši ar savu draugu vecpuišu ballītē izspēlējuši joku, kas viņam, visticamāk, paliks atmiņā uz visu atlikušo mūžu - vispirms līgavaiņa viesi topošajam vīram aizsējuši acis, bet tad apgalvojuši, ka kompānija dosies lēkt ar gumiju.

Tiesa, gaidīto ekstrēmo izjūtu vietā vecpuišu ballītes gaviļnieks saņēmis pamatīgu "aplauzienu" - solītās gumijlēkšanas vietā kompānija līgavaini nostādījusi uz laipas maza dīķa malā, un paredzētais brīvais kritiens ildzis vien acumirkli, jo līgavainis galanti ievēlies ūdenī.

Ņemot vērā cilvēku nešpetno dabu, nav nekāds brīnums, ka pāris dienu laikā šis izjokošanas video tīmekļa vietnē Youtube noskatīts vairāk nekā miljons reižu, turklāt ļaudis komentāru sadaļā pauduši neviltotu sajūsmu par tik atjautīgu veidu, kā izāzēt līgavaini, tādēļ nav šaubu, ka drīzumā globālo tīmekli sāks pārpludināt līdzīgi sižeti.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!