Foto: Vida Press
Gandrīz visas Austrumeiropas meitenes, aizbraucot uz Angliju, tiek pie jauna mīļākā, taču ne visām gadās tik romantiski vīrieši, kas savas romantiskās iedabas dēļ nonāk mediju uzmanības centrā.

Tomēr tā ir gadījies Janai Stankevičūtei - meitenei, kas dzimusi Lietuvā, bet pirms emigrēšanas dzīvojusi un mācījusies Daugavpilī.

Kamēr Jana no darba brīvo mēnesi pavadīja Latvijā, viņas mīļotais puisis Amandžs Isens bija nolēmis viņu pārsteigt un uz Janas atgriešanos sarūpēt ļoti romantisku vakaru.

Tāpēc Amandžs devās uz veikalu (viņi abi dzīvo Kentas grāfistes pilsētā Čethemā), kur nopirka šampanieti, ziedus un svecītes, ko izkārtoja sirsniņas formā un izveidoja mīļotās Janas vārdu.

Tad Amandžs devās uz viesistabu, kur nepacietīgi sāka gaidīt Janas ierašanos no lidostas.

Tomēr īsu mirkli pirms taksometra piebraukšanas puisim nācās zvanīt uz glābšanas dienestu 999, jo otrajā stāvā bija uzliesmojušas svecītes, kas īsā laikā pilnībā izdedzināja guļamistabu un daļēji pelnos pārvērta arī vairākas citas istabas.

Neraugoties uz dramatiskajiem notikumiem, kuru rezultātā mīlniekiem nāksies meklēt jaunu mājvietu, britu medijiem Jana pastāstījusi, ka pēc fotogrāfiju apskatīšanas jūtas ļoti aizkustināta par sava vīrieša romantisko žestu.

Savukārt Amandžs solījis, ka turpmāk, kad gribēs pārsteigt savu mīļoto meiteni, iztiks ar ziediem un šokolādi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!