Foto: Shutterstock

Laulības šķiršana var būt trauksmains laiks, bet kāpēc gan to nedarīt civilizēti un patīkami? Šādu pakalpojumu saviem viesiem piedāvā Ņujorkas luksusa viesnīca Gideon Putnam Resort & Spa.
Līdz šim šis hotelis bija iecienīta kāzu svinēšanas vieta, tomēr šomēnes viesnīca pievērsusi visas pasaules mediju uzmanību ar jaunu piedāvājumu – šķiršanās vienas nedēļas nogales laikā, raksta The Daly Mail

Pakalpojumu pakete izmaksā 5 tūkstošus dolāru jeb 3867 eiro. Par šo summu pāris, kas drīzumā vēlas kļūt par ekssievu un eksvīru, var pavadīt brīnišķīgu nedēļas nogali, izbaudot atpūtu pirtīs, baseinos, golfa laukumos un SPA, dodoties skaistās pastaigās un izjādēs, bet pa vidu tam visam, tiekoties ar advokātu un nokārtojot formalitātes. Nedēļas nogalē viesnīcas viesi sadarbojas ar vidutājiem, lai pabeigtu šķiršanās līgumu, un, ja pāris to vēlas, viss process var tikt arī filmēts kā daļa no jauna realitātes šova.

Izklausās pēc jauka veida kā izšķirties? “Šķiršanās hotelim” ir tikai divi noteikumi - jābūt ASV pilsonim un jāpiekrīt vienoties par šķiršanos, izmantojot viesnīcas piedāvāto advokātu pakalpojumus. Protams, tāpat kā par laulību, arī par tās šķiršanu pārim jābūt pilnīgi pārliecinātiem un spriest spējīgiem par šo soli. 

Problēmas varētu rasties, ja vienlaicīgi viesnīcā notiks gan kāzas, gan šķiršanās, bet viesnīcas vadība sola abus pasākumus nošķirt un to viesiem sagādāt pēc iespējas jaukākus mirkļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!