Foto: Kadrs no video
Starptautisku popularitāti gūt turpina parastas meitenes, kuras YouTube gatavas izrādīt savas ikdienas gaitas līdz niansēm, atklājot, kā grimējas un ko katru dienu ēd. Nu šajā pulciņā iekļuvusi arī latviete – jaunā studente Beāte, kura sajūsmina pasauli, regulāri atrādot sava šķīvja un kosmētikas maciņa saturu.

"Mani sauc Beāte, bet sauciet mani par B. Man ir 19 gadi, esmu no Latvijas, bet šobrīd dzīvoju un strādāju Apvienotajā Karalistē. Šajā kanālā un savā blogā es cenšos iedvesmot skatītājus par tādām tēmām kā mode, veselība, ceļošana un skaistums," YouTube ar sevi iepazīstina censone no Latvijas.

Beāte ar saviem video sākusi iepriecināt pasauli 2013. gada sākumā. Divarpus gadu laikā viņa kļuvusi mega populāra - katru Beātes video noskatās desmitiem tūkstošu interesentu no visas pasaules.

Beāte savus sekotājus regulāri informē par aktualitātēm skaistuma pasaulē, iesaka, kādas filmas skatīties, gardas vegānu receptes, kā arī regulāri atklāj to, kas atrodas viņas somiņā. Somiņas saturs nereti ir pārsteigums arī pašai meitenei.

Fanu pūļi sajūsmināti komentē katru viņas nākamo video. Faniem jau zināmas sīkākās detaļas no Beātes ikdienas - gan tas, ko meitene katru dienu ēd, gan tas, kā tīra seju un krāsojas, gan jau minētais somiņas saturs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!