Foto: Privātais arhīvs

Radošās producentu apvienības Edart TV pārstāvji regulāri pārsteidz ar sižetiem, kuros atainota dažādu likteņa pabērnu skarbā un drūmā dzīve. Visbeidzot viņi tautu iepriecinājuši ar foto, kurā iemūžināts, iespējams, pats dzīvespriecīgākais Latvijas bomzītis.

Neviennozīmīgu novērtējumu tīmeklī iemantojis Edart TV oficiālajā Instagram kontā publicēts foto, kurā redzams smaidīgs un ar dzīvi itin apmierināts bezpajumtnieks vārdā Lauris (attēlā). Kā vēsta bildes apraksts, bomzītis dzīvo mežā un nedara neko - vienkārši atpūšas.

Attēls izstaro ļoti bezrūpīgu auru, un tajā bezpajumtnieks Lauris iemūžināts dīķīša malā, kur vīrietis, tērpies vienos šortos, ēnā radis patvērumu no saules. Neizmērojamā svelme un biezais sejas apmatojums, kas vēl vairāk apgrūtina cīņu ar karstumu, likteņa pabērnam nav liedzis fotogrāfus iepriecināt ar sirsnīgu smaidu.

Lauris aizkustinājis gandrīz simts cilvēkus, kas bildītei atzīmējuši sarkano sirsniņu jeb "patīk", taču komentāru sadaļā starp vairākiem jauniešiem sākusies vārdu apmaiņa un pamatīga plēšanās par to, cik ētiski vai netaktiski ir šādu bildi publicēt tīmeklī.


Šī nav pirmā reize, kad Edart TV pārstāvji satraukuši nāciju. Tā, piemēram, savulaik radošā producentu apvienība latviešus iepazīstināja ar Rīgas slavenāko ielu muzikantu Mārtiņu Gricmani, kurš liderīgā dzīvesveida dēļ gandrīz zaudēja kāju.

Savukārt jūnija vidū sabiedrību satricināja sižets, kurā Edart TV pārstāvji satikās ar Rumbulas prostitūtu, kura pat ceturtajā grūtniecības mēnesī turpināja uz ielas tirgot savu miesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!