Foto: DELFI

Pašmāju šovbiznesa mīļotāji, pētot bildes no zvaigžņotām ballītēm, jau vairākkārt ir jautājuši – kas ir apburošā, smaidīgā blondīne, kura nereti pavada dziedātāju Olgu Rajecku? DELFI Izklaide noskaidrojusi - tā ir aktīvā grāmatvede Ināra Marmaly-Trēziņa (attēlā).

Marmaly-Trēziņa ar Rajecku sabiedrībā iziet sāka pirms pāris gadiem, un tautai jau uzreiz radās interese par to, kas ir sieviete ar gaišo smaidu, kuplajiem matiem un interesanto stiliņu.

Laika gaitā Marmaly-Trēziņa jau kļuvusi par teju neiztrūkstošu viešņu šovbiznesa burziņos. Viņa jau iedraudzējusies ar pašmāju galvenajām zvaigznēm, un nu jau sen neviens blondīni neuzskata vairs tikai par Rajeckas pavadoni. Krāšņās sievietes stiliņš allaž ir tik pārdomāts un smaids - optimisma pilns, ka viņa nereti atstāj ēnā pat daudzas zvaigznes.

Kā atklāj Marmaly-Trēziņas sociālie tīkli, sieviete nebūt nav saistīta ar šovbiznesu, kā varētu likties pašmāju slavenību faniem. Rajeckas draudzene ikdienā ir valdes locekle vairākos uzņēmumos un darbojas arī kā grāmatvede.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!