Foto: Publicitātes foto
Mūsdienās par interneta sensāciju var kļūt pat negribot – dažreiz pietiek ar kādu ķibeli publiskā vietā, citreiz ir gana ar vienu nejauši atklātībā nonākušu foto, bet dažreiz slavu atnes kaut kas tik drošs kā oficiāli publicitātes attēli.

Tā noticis ar Baltkrievijas pilsētas Brestas uzņēmuma Лагуна, kam pieder arī pilsētas tirgus Ковалево, ģenerāldirektori Natāliju Iļņicku - uzņēmuma mājas lapā publicētie foto piesaistījuši interneta lietotāju uzmanību un kļuvuši par apsmiekla obkjektu.

Iemesls ir acīmredzams - dažos no attēliem cienījamā uzņēmuma un tirgus direktore izskatās gluži kā iemontēta, un tas, protams, ir pietiekams iemesls jautrībai.

Pati biznesa lēdija gan ar skubu metusies taisnoties - pieņēmumi par Photoshop programmas izmantošanu publicitātes fotogrāfiju tapšanā ir uzskatāms par apvainojumu, jo viņa pati bijusi klāt visos pasākumos.

"Attēlā ar futbola komandu - tā ir firmas Лагуна komanda, un es tiešām ar viņiem nofotografējos. Un es ar viņiem fotografējos bieži. Visi komandas locekļi var to apstiprināt," izdevumam Onliner.by dāma.

Natālija norādījusi, ka par katru fotogrāfiju, kas kādam rada pamatu apšaubīt foto patiesumu, viņai esot pierādījumi, ka viņa patiešām atradusies konkrētajā vietā attēlu uzņemšanas laikā.

"Man ir sava studija. Es fotografējos tikai ar viņiem. Mēs uzņemam gan video, gan foto. Un fotogrāfs nekādu fotošopu neizmanto. Viņš var tikai frizūru pielabot, ja nepieciešams. Viss. Kāpēc man sevi kaut kur ielīmēt? Kāpēc man fotošops? Tam nav jēgas," taisnojusies uzņēmēja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!