Foto: Privātais arhīvs

Laikā, kad savu uzvaras gājienu sākuši Baltijas meiteņu vērtētāji Baltic Rating, Latvijā kā sēnes pēc lietus saradušies foto blogi, kuri ikvienai pašmāju zeltenei sniedz iespēju atrādīt savus selfijus plašākam fanu logam.

Laikā, kad daļa Latvijas jaunatnes par vienu no galvenajiem personības vērtības kritērijiem uzskata sekotāju un "laiku" skaitu Instagram, parādīt labākās pašbildes pēc iespējas plašākam lokam ir īpaši vērtīgi.

Nav šaubu, ka meitenei, kuras selfijs iekļauts kādā no pašmāju skaistuļu bilžu apkopojumiem, pamatīgi pieaugs sekotāju skaits. Šī iemesla dēļ tūkstošiem zelteņu ir gatavas pavadīt stundas, lai uzņemtu ideālu selfiju.

Līdz ar to palielinās pieprasījums arī pēc foto blogiem, kur to visu izvietot. Baltic Rating ir pagaidām prestižākais, bet līdz ar to arī prasīgākais - tā autori nopietni izvērtē, kuras bildes likt, kuras ne. Turklāt blogā iekļuvušajām meitenēm jārēķinās, ka viņu selfji tiks novērtēti desmit baļļu skalā.

Tām, kuras vēl nav gatavas publiskam vērtējumam vai arī gluži vienkārši nespēj kvalificēties Baltic Rating standartiem, uzreiz nav jāmet plinti krūmos. Pēdējo mēnešu laikā Instagram sazēluši foto blogi, kuri vienkārši apkopo smukākos latviešu meiteņu selfijus. Foto blogu definētais mērķis ir cēls - parādīt pasaulei, cik skaistas ir meitenes Latvijā.

Starp tiem, kuriem jau tagad izdevies iegūt gana lielu popularitāti, noteikti pieminami latvian.beauties, kas īsā laikā savācis jau vairākus tūkstošus fanu, latvianbeautygirl, kura fanu skaits jau mērāms desmitos tūkstošu, pavisam nesen nodibinātais, bet ražīgais latviann.beauties, Latvian_beautiful_girls un vēl neskaitāmi citi, kuri pēdējo mēnešu laikā uzsākuši darbību un sekotāju ziņā tuvojas pirmajam tūkstotim.

Konkurence nekādā ziņā netraucē šo foto blogu izaugsmei. Katrā ik dienas publicējas jaunas daiļavas, kas izskaidrojams ar to, ka Latvijā skaistuļu netrūkst, kā arī faktu, ka daudzas neapmierinās ar slavu vienā foto blogā, bet gan steidz savus labākos selfijus izdāļāt visiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!