Foto: Instagram.com/kamiosman/
Tīmeklī uzmirdzējusi kārtējā amerikāņu sabiedrības dāmas un brangās pēcpuses īpašnieces Kimas Kardašjanas līdziniece. Šī unikālā būtne dzīvo Kanādā, un viņas vārds ir Kamilla Osmane (attēlā).

Toronto dzīvojošā modes un skaistuma blogere Kamilla ne pa jokam sašūpojusi sociālos tīklus. Viņas Instagram foto blogam jau ir vairāk nekā 84 tūkstoši sekotāju. Daiļavai izveidota arī mājaslapa, kurā viņa dalās ar stila padomiem.

Kamillas izskats sajūsminājis daudzus. Grūti nepamanīt, cik līdzīga viņa ir Kardašjanai, un šis fakts nav paslīdējis garām arī medijiem. Publiskajā telpā kanādiete pasludināta par Kimas dvīņu māsu.

Sociālo tīklu zvaigznei ir sievišķīgas auguma aprises, melni, gari mati un mandeļu formas acis. Turklāt Kamilla apzināti ar apģērba un grima palīdzību cenšas vēl vairāk līdzināties Kardašjanai.

Kā vēsta izdevums The Metro, Kamilla vietnē Instagram piereģistrējusies pirms aptuveni trīs mēnešiem, un pa šo laiku viņa kļuvusi par interneta slavenību. Katra bildīte, ko kanādiete publicē tīmeklī, izpelnās tūkstošiem sarkano sirsniņu jeb "patīk".

Ar Kamillas Instagram blogu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!