Foto: Vida Press
Argentīnā nesen aizturēts bariņš noziedznieku, kas aplaupījuši vairākus savrupnamus. Bandītu kompānijā bijusi arī britu izcelsmes dāma Annija Džordžija Vouvmena (attēlā), un mediji nebeidz vien jūsmot par viņas skaisto sejiņu.

Tabloīdu virsrakstos Annija pasludināta par "bandītu Bārbiju". Kā vēsta laikraksts The Telegraph, Vouvmena ir 26 gadus veca viena bērna mamma. Tiesa, grūti spriest, kā viņa tiek galā ar mazuļa audzināšanas pienākumiem, jo Džordžija nesen apcietināta par vairākām laupīšanām.

Izskatīgā noziedzniece kopā ar savu puisi un vēl sešiem blēžiem aplaupījusi vismaz 16 luksusa savrupnamus Buenosairesas apkārtnē. Tiek ziņots, ka grupējums rīkojies smalki un pārdomāti - zagļi, tērpušies policistu formās, izlikušies par likumsargiem.

Savrupnamos bandīti ielauzušies nakts aizsegā, kad visi mājas iemītnieki dusējuši saldā miegā. Daudzajās laupīšanās zagļi piesavinājušies dārglietas un dažādas luksusa mantiņas. Nesen noziedznieku miteklī veikta kratīšana, un nešpetnie ļaundari apcietināti.

Mediji vēsta, ka Annija no Lielbritānijas uz Argentīnu pārcēlusies pirms aptuveni diviem gadiem. Drīz vien viņai izveidojušās romantiskas attiecības ar bēdīgi slaveno zagli Hosē Minjo, kurš savulaik jau bijis ieslodzījumā par līdzīgiem noziegumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!