Foto: Vida Press
Daudzi sapņo par zeltainu ķermeni, taču nevienam nav noslēpums, ka saulītes stari un solārijs ļoti kaitē ādai. Par vienu no saudzīgākajām metodēm tiek dēvēts mākslīgais iedegums, taču ne vienmēr rezultāts attaisno ieguldīto laiku un darbu.

Pamatīgas likstas ar mākslīgo iedegumu piedzīvojusi Anglijā dzīvojošā pusaudze Imodžena Silversaida (attēlā), un tagad par viņu smejas visa pasaule.

Britu mediji ziņo, ka 17 gadus jauniņā meitene interneta vidē izlasījusi kādas meitenes padomu – izteiksmīgākam efektam tonējošais ķermeņa krēms uz miesas esot jāuzklāj ar krāsas rullīti. Rezultāts piesolīts fantastisks.

Imodžena to ņēmusi vērā un mājas apstākļos šo viedo padomu arī izpildījusi, taču rezultāts bijis pagalam nelāgs. Tā vietā, lai ķermenis iegūtu zeltainu iedegumu, pusaudzes miesa izskatījusies kā ar kurpju smēri noķellēta.

Šo kaunpilno misēkli Imodžena iemūžinājusi foto, un bildīti meitene publicējusi savā Facebook profilā, lai pasargātu citas iedeguma tīkotājas no līdzīgas izgāšanās.

"Lai arī kas būtu tā meitene, kura ieteica mākslīgo iedegumu uzklāt ar krāsas rullīti, viņa ir melīga maita. Šaubos, ka piektdien būšu darbā," aizvadītajā nedēļā sociālajos tīklos sūkstījusies Imodžena.

Kaunpilnais atgadījums izpelnījies ne tikai interneta lietotāju sajūsmu, bet ieinteresējis arī žurnālistus. Imodženas vārds izskanējis visos lielākajos britu laikrakstos, un kārtējo reizi apliecinājies, ka katram mākonim tomēr ir arī zelta maliņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!