Foto: Twitter.com/_blotty
Virtuālajā vidē par zvaigzni kļuvusi daiļava Makela (attēlā) no Toronto. Viņa nesen visai pasaulei atklājusi ļoti apkaunojošu, bet tajā pašā laikā uzjautrinošu misēkli, kuru viņa piedzīvojusi pirmajā randiņā ar kādu puisi.

Makela pēc randiņa mikroblogu vietnē Twitter līdz sīkākajai detaļai izklāstījusi dramatiskus notikumus, kas risinājušies tualetē, kad viņa uz to devusies nokārtot dabiskās vajadzības.

Makela vairākos tvītos, kas izpelnījušies tūkstošiem retvītu, stāstījusi, ka viņa nesen devusies uz randiņu ar kādu puisi. Vakara noslēgumā abi devušies uz vīrieša mitekli.

Daiļavai savajadzējies uz tualeti, un šajā mirklī vakara scenārijs nogājis pagalam greizi – dabisko vajadzību nokārtošana izvērtusies par īstu elli.

Makela stāstījusi, ka viņa nokārtojusies "pa lielam", taču fekālijas nelāgā kārtā nav aizskalojušās pat pēc vairākkārtējiem mēģinājumiem, un meitene kritusi panikā.

Dāma baiļojusies, ko puisis par viņu padomās, ja ieraudzīs savā klozetpodā peldošu kaku, tādēļ Makela to ietinusi tualetes papīrā un paglabājusi savā somiņā.

Paralēli tam viņa vēl paguvusi savai māsai uzrakstīt vairākas īsziņas, lai lūgtu padomu, kā tālāk rīkoties.

Vakara turpinājumā Makela uz dīvāniņa bučojusies ar puisi, taču viss, par ko viņa spējusi domāt, bijusi papīrā ietā kaka, kas joprojām stāvējusi viņas somiņā.

Kādā mirklī Makelas randiņa partneris devies uz tualeti, un viņa dzirdējusi ūdens šaltis – meitene pieļāvusi domu, ka puisis, iespējams, salabojis skalojamo kasti.

Makela aptvērusi, ka šī ir viņas lielā iespēja – tiklīdz vīrietis iznācis no tualetes, daiļava paķērusi savu somiņu un apmeklējusi labierīcības.

Meitene izņēmusi kaku no somas, iemetusi to podā un lūgusi Dievu, lai šoreiz tā aizskalojas. Visu varenais viņas lūgšanas arī uzklausījis.

Tiklīdz Makela atgriezusies mājās, viņa virtuālajā vidē izklāstījusi savu ērmīgo stāstu, un šī iemesla dēļ viņa kļuvusi slavena. Par meiteni vēsta mediji malu malās, un viņa jau paviesojusies vairākos TV šovos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!